Türkiye İş Kurumundan Gürol Bingöl tarafından öğrencilerimize dijitalleşme ile birlikte geleceğin meslekleri ve meslek seçiminin önemi konulu seminer verildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Esenyurt İlçe Programı okulumuz tarafından icra edilmiştir. Esenyurt Kaymakamlığı adına düzenlediğimiz programa başta Sayın Kaymakamımız Fatih Çobanoğlu olmak üzere Esenyurt Belediye Başkanı, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Tayfun Özyolcu, Garnzion Komutanı, Esenyurt Gaziler Derneği üyeleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları katılım göstermişlerdir. 18 Mart 2022'den sonra bu yıl ikinci kez düzenlediğimiz programa emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimizi başarıları için tebrik eder, emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okul öğrenci meclisimizin öncülüğünde ramazan ayında ramazan kolisi etkinliğimiz başlamış olup her sınıftan en az bir ramazan kolisi hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere planlama yapılmıştır. Etkinliğimize özel öğrencilerimiz tarafından yapılan afiş aşağıda paylaşılmıştır.

İstanbul Valiliğimizin himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Okul Öğrenci Meclisi toplantımız müdür yardımcımız Sevda Çetindere gözetiminde, okul öğrenci meclis başkanının başkanlığında toplanmış olup, belirlenenen gündem maddeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Okulumuz zümre öğretmenleriyle akademik başarıyı artırmaya yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Okulumuz rehber öğretmeni Atakan Kuralay koordinatörlüğünde üniversite gezilerimiz Beykent Üniversitesi gezisi ile devam ediyor.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü etkinliğimiz kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapılmış ve Esenyurt Belediyesi personelleri tarafından depremle ilgili bilgiler verilmiştir.

Kas

02.12.2023 Saat 11.00'de tüm öğrencilerin kendi sınıflarında veli toplantısı düzenlenecektir. Tüm velilerimizin katılım göstermesi rica olunur.

Ekm

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı kutlu olsun. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına minnettarız. Nice yüzyıllara...

Ekm

İlçemiz Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda 24 Ekim 2023 Salı günü saat 11.00'de Türkiye Yüzyılında Cumhuriyetimiz Konulu Panel'e okulumuz öğrencileriyle katılım gösterildi.

Ekm

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı olması nedeniyle İlçe Toplum Sağlığı Merkezi tarafından okulumuz konferans salonunda tüm kadın öğretmenlerimizin, personelimizin ve velilerimizin katılımıyla Meme Kanseri konulu konferans düzenlenmiştir.

Ekm

İmam Hatip Okulları Haftası Programı Okulumuz İHL meslek dersleri öğretmenlerinden Tuğba PEKTEZEL ve Sema SAYIM tarafından koordine edilerek icra edildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz İHL Meslek dersleri öğretmenleri koordinatörlüğünde Ortaköy Camii gezisi gerçekleştirildi.

Ekm

13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz İHL Meslek dersleri öğretmenleri koordinatörlüğünde İslam Medeniyetleri Müzesi gezisi düzenlenmiştir.