Mesleki rehberlik ve kişisel gelişim bağlamında okul rehberlik servisimiz ve Üniversitede Hedef 2023 projesi koordinatör öğretmenimiz Kenan Doğan liderliğinde farklı mesleklere sahip kişiler ve okulumuzdan mezun olmuş üniversite öğrencileri, okulumuz öğrencileriyle yüz yüze ve online kariyer günü çalışmasında buluşturuldu.

Milli kimliğimizin, kültürümüzün, bağımsızlığımızın ve inancımızın simgesi İstiklal Marşımızın kabul ediliş günü ile ilgili kutlama programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz Şehit Ahmet Kocabay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Esenyurt Kaymakamlığı adına 28 Şubat Sivil Savunma Günü Esenyurt İlçe programı gerçekleştirildi. Programda deprem tatbikatı, günün önemini belirten şiirler, sözler ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibinin uyguladığı eğitim ve yangın tatbikatı yer aldı. Programımıza iştirak eden Şube Müdürlerimize, katkı veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder öğrencilerimizde sivil savunma ve afet bilincinin yerleşmesini temenni ederiz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizle beraber Fetih Suresini okuduk ve daha öncesinde okuduğumuz hatimlerin de duasını gerçekleştirdik.

Enkaz altında vefat etmiş mevtâlarımıza tekrar yüce Mevlâmız'dan rahmet, kederli ailelerine sabr-ı cemîl ve yaralı olan kardeşlerimize de âcil şifalar dileriz.

Rabbim, her türlü felâket ve musibetlerden vatanımızı, milletimizi, evlâtlarımızı ve bütün İslâm diyarlarını muhafaza eylesin. Âmîn!..

Şbt

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından velilerimiz için deprem konulu psikososyal destek sağlanacak olup tüm velilerimizi 21.02.2023 tarihinde saat 13.00'te okulumuz konferans salonunda yapılacak olan Psikoeğitim Çalışmasına davet ediyoruz.