Ekm

Üniversitede Hedef 2024 çalışmaları kapsamında Üniversite gezilerimiz başlamış, ilk gezimiz Arel Üniversitesi'ne yapılmıştır.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen Mevlid-i Nebi haftası etkinliklerine emek veren tüm öğretmen ve öğrenciliremize teşekkür ederiz.

Eyl

11.09.2023 tarihinde başlayacak olan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.dönem haftalık ders programı aşağıda sunulmuştur. Tüm öğrencilerimize başarılı, sağlıklı, güzel bir yıl dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sorumluluk Sınav Takvimi aşağıda paylaşılmıştır. Öğrencilerimizin dikkatine!

Haz

Bu yıl ilk kez yapılan ve geleneksel hale gelmesi planlanan Bilim Festivali etkinliğimiz 7-9 Haziran tarihlerinde gerçeleştirildi. Katkıda bulunan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı boyunca okulumuz İHL Meslek dersleri öğretmenleri tarafından öğrencilerin yorum ve muhakeme güçlerini artıracak etkinliklerle Meslek Dersleri Soru Çözüm saati uygulanmış, öğrencilerin güncel dini, fıkhi ve itikadi meseleler ile ilgili bilgi ve farkındalıklarını artırmak amacıyla öğretmenlerimiz tarafından çalışmalar yapılmış yabancı uyruklu öğrencilerimize alanında uzman kişiler tarafından seminerler verilmiştir. Katkıda bulunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılında Beden Eğitimi ve Spor öğretmenlerimiz öncülüğünde voleybol, futsal, koşu gibi birçok spor müsabakasına katılım gösterilmiş ayrıca okulumuz spor salonuna satranç ve mangala takımları kurularak öğrencilerimiz sportif faaliyetlere teşvik edilmiştir. Okul takımlarımızda ilçe ve il müsabakalarında başarılar elde eden öğrencilerimize ve katkı veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı boyunca okulumuz psikolojik danışma ve rehberlik servisi koordinatörlüğünde öğrencilere yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zaman kullanımı, sınav kaygısı, YKS ve LGS sınav sistemleri ile ilgili seminerler; Akademik başarıyı artırıcı çalışmalar, LGS ve YKS hazırlık çalışmaları ve okul çapında denemeler düzenlenmiş ayrıca Kriz yönetimi, öfke ve stresle başak çıkma yolları ile ilgili öğrencilere ve velilere seminerler düzenlenmiştir. Okul rehberlik servisi öğretmenlerimize ve katkıda bulunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Haziran ayı sorumluluk sınav takvimi yayınlanmıştır. Sorumluluk sınavına girecek öğrencilerin toplu listeden ismine ve sınav tarihine bakması rica olunur.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs'ta Bandırma Vapuruyla Samsun'a ayak basarak kurtuluş meşalesini yakan, cesaret timsali Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlem ve rahmetle anıyor gençlerimizin bayramını kutluyoruz.

May

Nis

Okulumuzda Ramazan ayı boyunca pano, imsakiye ve afiş hazırlama, cami gezileri, mukabele, sınıf içi süslemeler gibi birçok etkinlik yapılmakta olup mübarek ramazan ayının tüm ülkemize sağlık, bereket getirmesini temenni ederiz.

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmenleri Öznur Akıncı, Beyza Gökçe ve Tuğba Yarar tarafından her hafta öğrencilerle birlikte hazrılanan haftanın ayet ve hadisleri okulumuz giriş panosunda yer almaya devam etmektedir.

2.Dönem 1.Ortak sınav programı aşağıda sunulmuştur. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108.yıldönümünü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz programla kutladık. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.