Nis

01.04.2024 tarihinden itibaren uygulanacak olan ders programı aşağıda sunulmuştur.

Okul geneli uygulanacak ortak yazılı sınavlarda il sınıf/alan zümreleri ve İstanbul Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan konu soru dağılım tabloları kullanılacaktır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Ortak sınav programı aşağıda sunulmuştur.

Şbt

12.02.2024 tarihinde uygulanacak olan ders programı aşağıda sunulmuştur.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Sorumluluk Sınavları 6-9 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav takvimine ve sınava girecek öğrenci listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ara

1.Dönem 2.Ortak yazılı sınav programı yayınlandı. Lisede 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı ve Matematik dersi sınavları ile Ortaokulda 6.sınıf Türkçe ve Matematik sınavları ülke çapında ortak sınav olarak yapılacaktır. Bu sınavların saatleri daha sonra ilan edilecektir.

Ara

11.12.2023 Tarihinden itibaren uygulanacak olan ders programı aşağıda paylaşılmıştır. Tüm öğrencilerimizin dikkatine.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Sınav Programı aşağıda sunulmuştur. Öğrencilerimizin bilgisine...

Şbt

Sınıf rutinleri, sınıflarda ortak dil ve aidiyet duygusu oluşturmak amacıyla okulumuz rehberlik servisi ve sınıf rehber öğretmenleri tarafından sınflarımızda çeşitli çalışmalar yapılarak okul çapında bir dizi faaliyetler yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzda Kur'an-ı Kerim, Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin İmam Hatiplik, Müzezzinlik, Vaizlik ve Kur'an Kursu Öğreticiliği uygulamaları meslek dersi öğretmenlerimizin planlaması ve öğrencilerimizin etkin katılımıyla planlarak uygulanmaya devam etmektedir.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri Muhammet Uludağ, Beyza Gökçe, Recep Öztürk ve İHL Meslek dersleri öğretmenlerinin katkılarıyla öğrencilerimizle birlikte okulumuzun duvarlarını güzelleştirdik.